Fordi det kan vi bare i DcH Give.

Nye hunde

NÅR DU ER NY HUNDEFØRER I DCH GIVE SKAL DU TILMELDE DIG HER 

I DcH Give har vi valgt at tage nye hunde ind 3 gange om året.

De nøjagtige tider kan du finde i vores årskalender. Der vil løbende blive annonceret på Facebook

Når du starter med din nye hund hos DcH Give, vil din hund enten skulle starte på et legestue/hvalpehold hunde mellem 8 og 16 uger / 16 uger og 8 mdr. eller på unghundehold, alle hunde over 8 mdr., også voksne hunde.

Det vil dog blive vurderet, hvilket hold din hund skal starte på. Det er nemlig ikke altid vores grundregel med alderen kan benyttes. Baggrunden for at vurdere din hunds placering på holdene individuelt, er at vi ønsker så harmoniske hold som muligt. Det er bl.a. fordi hundene på holdene skal have mulighed for leg på nogenlunde lige vilkår.

Hvis du ønsker at starte på et af vores hold med din nye hund, bedes du kontakte Emily Kew på tlf. 3151 5414 eller mail emilykew99@gmail.com. Hvis ikke du i første omgang får kontakt via telefonen, bedes du ringe igen senere eller skrive. Vores klub er baseret på frivilligt og ulønnet arbejde, og derfor kan der ikke garanteres kontakt i første omgang.

Når du betaler kontingent til klubben, betaler du for resten af kalenderårets varighed.

For at kunne starte på et af vores hold, kræver vi at hunden er vaccineret, når de starter i klubben. Der skal ligeledes være en lovpligtig ansvarsforsikring på din hund. Det er dog ikke nødvendigt at tegne en udvidet forsikring på hunden (af nogle kaldet en figurant-dækning), da du som medlem af DcH Give vil være dækket af vores kollektive forsikring, der dækker under træningen.

Hvis du vil læse mere om vores hold-tilbud, kan du kigge under holdoversigten i menuen.