Fordi det kan vi bare i DcH Give.

DcH Give

Hvem er vi i DcH Give?

DcH Give er grundlagt i 1968.

I DcH Give underviser vi i almindelig lydighedstræning, hvor hunden lære den mest elementære lydighed, såsom at komme når du kalder og gå pænt i snor. Desuden vil der være forskellige andre øvelser, som styrker lydighed og samarbejde mellem hund og fører. Som et tilbud til nye hundefører holder vi en dyrlæge- og problemløsningsaften.

Derudover tilbydes der træning i DcH’€™s konkurrenceprogram indenfor lydighed, agility og rally-lydighed. Derudover har vi et familiehundehold.

Hos DcH Give benytter vi udelukkende positive træningsmetoder. Det vil sige, at al indlæring består i, at hunden bliver belønnet efter den rigtige adfærd, enten med ros, leg, kæletur eller godbidder.

Til at varetage træningen, har vi et varierende antal trænere, der alle har gennemgået en to år lang træneruddannelse. Udover vores trænere har vi, så vidt det er muligt, også hjælpetrænere til at assistere, og til tider har vi også træneraspiranter.

Vi har altid tid til en god hundesnak, og der er altid nogen man kan udveksle erfaringer med.

Danmarks civile hundeførerforening

Foreningen er en sammenslutning af lokalforeninger og andre foreninger med hunden som interesseområde.

Foreningens formål er dels at virke for anvendelse af hundens evner og færdigheder til konkurrencesport, og dels at medvirke til fremme og forbedre vilkårene for hunde generelt.

img_3643-2