DEN RØDE LØBER 2020

23/8 var Malene Petersen og Iceman i deres første A konkurrence. Han var super sej og det rakte til en 2. Plads med 276,15 point af 300 mulige og 1. Oprykning til Eliteklassen ??????
I går var hun på Vestfyn med Hazel i 2. Runde af eliteturneringen og vandt med 388,45 point af 400 mulige
Hazel var mega sej og arbejdede perfekt hele dagen??????????
Vi ønsker Malene STORT TILLYKKE med de flotte resultater med begge hunde!!!

Fem seje hundeførere fra DcH Give var i DcH Agerbæk d. 23. august for at løbe efter titlen som Jysk Mester.

Stort tillykke til Pernilla Anna Knudsen og Peter der deltog ved landsdækkende agilitykonkurrence i DcH Vejle d. 23. februar. De løb sig til en 1. plads i spring 1 samt en 4. plads i spring åben. Her opnåede de deres første DM-point.

Stort tillykke til Anita Hedelund og Ohana, der blev nummer tre i Rally Øvet ved landsdækkende rallystævne i DcH Herning d. 22. februar