FØR TILMELDING
 
I DcH Give har vi valgt at tage hunde ind løbende. Når du starter med din nye hund hos DcH Give, vil din hun enten skulle starte på et hvalpehold, unghundehold eller familieholdet, alt efter din hunds alder. Ønsker du at komme på dch-programmet, rally eller agility skal vi være sikre på at basislydigheden er på plads mellem dig og din hund, så vores hold er nogenlunde harmoniske, så alle får det ønskede ud af sin træning.
 
Hvis du ønsker at starte til træning i DcH Give bedes du kontakte klubbens kasserer Dorthe Rix på mail dortherix@hotmail.com.
Læs mere om de forskellige hold vi tilbyder under hovedmenuen 'Hold og træning', hvor vores aktuelle træningsplan også ligger. 
 
For at kunne starte til træning i vores klub, kræver vi at hunden er vaccineret inden I kommer ud i klubben. Der skal ligeledes være en lovpligtig ansvarsforsikring på din hund.  

OBS TIL ALLE PÅ AGILITY- OG HOOPERSHOLD: Vi træner i hal fra oktober-marts. Det kan koste et mindre hallejegebyr. Er man ikke interesseret i holdtræning i hallen, er det muligt at købe et halvt års træning i stedet for et helt. Kontakt kasserer dortherix@gmail.com 

Nyheder

Sponsorer